Testimonials

⚪ Hoe ben je bij JouwInterview terechtgekomen? Ik kwam via via op je instagram account en zag daar je bericht over het interview. Toen ben ik op je website gaan kijken wat het inhield, dat sprak me aan. Toen heb ik contact met je gezocht:) Wat een prachtig initiatief. Namelijk een diepte interview over je leven via de mail. Het was bijzonder om te mogen doen. Het graven in het oude kostte me veel energie, het is goed om de ode nu zo te kunnen lezen. Je stelde mooie verdiepende vragen, waardoor we dit samen neer hebben kunnen zetten. Ik kreeg een mooi overzicht van mijn krachten, valkuilen en de rode draad van mijn leven. Zeer interessant.

Anna Molema


⚪ Met het interview nam ik een sprong in het diepe.  Het contact met René was vanaf het eerste telefoontje ontspannen, geruststellend en duidelijk. Zijn vragen waren helder en doelgericht, wat voor mij als geïnterviewde zeer prettig was. Ik kon bij de angst en de veroorzaker van mijn paniekaanvallen blijven, zonder getriggerd te worden door andere emoties, zoals schaamte, verdriet en woede. René zijn manier van interviewen was helder en doelgericht. En “boy o boy”, wat heb enorm veel aan deze manier van interviewen gehad. Door de harde confrontatie en het benoemen van de angsten, is als het ware een ui rokje voor rokje afgepeld en heeft mij inzichten gegeven in de bronnen van de angsten en van de angsten die nu de regie hebben in mijn leven. En daar wil ik hem heel hartelijk voor bedanken.

Fay Mc. Meekin


⚪ Wat ben ik jou dankbaar voor dit interview. Het heeft mij zoveel gegeven. Ik heb deze ODE met een traan van trots gelezen. Het heeft mij zoveel inzicht, kracht en energie gegeven. Ik kijk naar een compleet beeld van hoe het was en nu is. Daar word ik vrolijk van. Het verleden en de toekomst van het leven is een wonderbaarlijke gebeurtenis. Het maakt je zoals je bent.
Ik ga JouwInterview dan ook aanraden bij anderen. Deze mensen zullen hier net als ik, ook baat bij hebben.

Kazimir Stobbe


⚪ Hoe ben je bij JouwInterview terechtgekomen? Wat mij heeft getriggerd is de intentie achter jouw project. Jouw oprechte interesse en je integere houding. Dat, samen met jouw eigen ervaringen en de manier waarop (per mail) haalde mij over de streep om dit met jou aan te gaan. Heb ik al een nieuw bericht in mijn inbox? Deze vraag hield mij dagenlang bezig. Vol verwachting opende ik twee weken lang iedere dag mijn mailbox en zocht naar een nieuwe e-mail van René. Zijn manier van interviewen – via de mail – werd een vast ankerpunt op mijn dag. Ik heb mij verwonderd over zijn vragen, hoe persoonlijk en verrassend die waren. Sommige antwoorden leken lastig te geven, maar het resultaat: onvoorstelbaar mooi. René heeft mij aan het denken gezet en een spiegel voorgehouden. Een spiegel die je als schrijver niet vaak voorgehouden krijgt. Bedankt René, voor jouw integere en originele samenvatting van mijn leven, mijn vragen én mijn antwoorden.

Irene Campfens