Is Interview by Email voor iedereen geschikt?

Ja, voor alle vrouwen en mannen die weer gezien en gehoord willen worden, om wie zij ten diepste zijn.

Waarom bedraagt de investering voor een Interview by Email slechts €37?

2021 staat voor JouwInterview in het teken van een pilot. Er is besloten alleen operationele kosten te dekken. Denk aan kosten voor het onderhouden van onze website, social media en marketing. Het streven is om van Interviews by Email een nieuw interview fenomeen te maken. Gezien de enthousiaste testimonials van reeds geïnterviewde, ziet dat er veelbelovend uit. Gedurende de pilot bieden we de interviews dus tegen een zo scherp mogelijke prijs aan. Zo zijn de interviews voor echt iedereen toegankelijk.

Wat voor soort vragen worden er gesteld?

via de email worden aan jou open vragen gesteld.

Wat zijn open vragen?

om een indruk te krijgen van wat voor soort open vraag je kunt verwachten, hier een voorbeeld; Wat zijn de voor jou maximaal tien belangrijkste levensmomenten?

Binnen welke tijd mag ik antwoord geven op een vraag?

om in flow te blijven, beantwoordt je de vraag binnen twaalf uur. Binnen twaalf uur krijg je de volgende email-vraag. Zo vormt zich het interview via 7 werkdagen, van maandag t/m woensdag de week daarop!

Hoeveel dagen duurt een interview maximaal?

het interview-traject neemt maximaal zeven intensieve interview-werkdagen in beslag. Dan vindt er een afronding plaats, en krijg jij een samenvatting van het hele traject, in de vorm van een ode aan je zelf, toegestuurd.

Wordt er door de interviewer persoonlijk gereageerd op mijn antwoorden?

om ervoor te zorgen dat jouw interview maximaal door jou zelf ingekleurd word, worden er geen persoonlijke reacties gegeven op wat jij schrijft. Tijdens het interview wordt er voornamelijk gereageerd op wat jij schrijft, door jou open vragen te stellen.

Welke methode wordt er gebruikt voor het interviewen ?

Jouw Interview heeft de LEFEL-methode ontwikkelt. Alle open vragen worden op gevoel gesteld. Vragen en antwoorden vormen een organisch geheel. Daarmee wordt bedoeld dat het hele interview-proces is gebaseerd op het nemen van tijd, intuïtie en vertrouwen. We reageren uiteraard met respect naar elkaar!

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Sla je ode na afloop van het interview goed op. Nadat je jouw ode hebt ontvangen, verwijder ik namelijk alle interview-gegevens, tenzij jij toestemming hebt gegeven om jouw testimonial op deze site te plaatsen.

Interview by Email maakt gebruik van authentiek interviewen. Dit betekent dat jouw naam maximaal 14 dagen lang niet gegoogeld zal worden. Dit is vooral bedoeld om te zorgen voor een interview met ongekende diepgang, met informatie rechtstreeks van jou persoonlijk.

Er wordt dus niet van tevoren een beeld van jou gevormd.

Alle hokken en stickers worden zo geëlimineerd, zodat er zo onbevangen mogelijk met het interview gestart kan worden.

Extra noot

  • aan het toegestuurde interview-document valt geen enkel recht te ontlenen.

Is Interview by Email een therapie?

Nee, zeker niet. Je houd jouw eigen grenzen in de gaten. Heb je hulp nodig om je eigen pijn aan te gaan? Is dit dan het juiste moment om geïnterviewd te worden? Ik ben een ervaringsdeskundige, geen therapeut. Probeer een Interview by Email op een later tijdstip van het jaar nog eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s